Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

HUSQVARNA AUTOMOWER 310 Mark II

HUSQVARNA AUTOMOWER 310 Mark II – til græsarealer op til 1000 m², klarer skråninger med 40% hældning. Smart-teknologi styrer Automower® igennem smalle passager.

Varenummer: 970 52 67-21 Kategori: Mærke

kr.10.490,00

På lager

En af vores dygtige medarbejdere leverer og installerer din nye Automower hjemme hos dig. Installationen er inklusiv forbrug af kabel, pløkker og samlere. Vi anvender en professionel kabelnedlægger der lægger kablet ned i en dybde af 4-6 cm, så risikoen for kabelbrud minimeres. Med sammenlagt mere end tusind installationer finder vi altid den bedste løsning, selv i komplekse haver. Vi udfører installationer i en radius på optil 40 KM

Jeg ønsker selv at installere automoweren

Basispris: kr.10.490,00
I alt:
Delbetaling
382 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.490 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 382 kr. Samlede kreditomk. 3.258 kr. Samlet tilbagebetaling 13.748 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,14%. Der er fortrydelsesret.

OFTE KØBT SAMMEN

Husqvarna Automower 310 Mark II + + Automower garage + Husqvarna Automower Endurance Knive
Pris for alle: kr.12.983,00

Beskrivelse

HUSQVARNA AUTOMOWER 310 Mark II

Effektiv firhjulet robotplæneklipper til de lidt større og mere komplekse græsarealer. Denne Husqvarna Automower 310 Mark II er velegnet til mellemstore områder på op til 1000 m², og kan også klare skråninger med en hældning på 40%. Smart-teknologi styrer automatisk robotplæneklipperen igennem smalle passager.

Det intuitive menusystem har mulighed for personlige indstillinger for, hvornår du ønsker, at maskinen skal klippe. Har 1 guidekabel. Mulighed for tilkøb af skjold i forskellige farver.

Bedst i test: Husqvarna Automower 310

Husqvarna Automower 310 er kåret som “Bedst i test” i Pricerunners årlige test af robotplæneklippere. Automower 310 vinder på grund af en kombination af pålidelighed, funktionalitet og brugervenlighed til en rimelig pris. Læs hele testen her.

Græsklipning med et minimum af interaktion

Guidekabel

Husqvarna Automower® benytter sig af et guidekabel, som hjælper robotplæneklipperen med at finde tilbage til ladestationen. Guidekablet er med til at minimere søgetiden i komplekse haver.

Automatisk håndtering af passager

Husqvarna Automower 310 opdager automatisk smalle passager i din have og finder selv vej i gennem de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Automatisk opladning

Når Automower® er tæt på at være afladet, finder den selv tilbage til ladestationen for genopladning.

Balancestyring

Husqvarna Automower 310 registrerer automatisk hvis der er en ubalance i skæresystemet, dermed får du altid en støjsvag og problemfri klipning.

Driftsikkerhed

Vedligeholdelse af plænen med en robotplæneklipper handler om driftssikkerhed. Husqvarna har i løbet af 20 års udvikling raffineret plæneklipperkonceptet for at opnå optimal driftssikkerhed, kvalitet og fremragende klipperesultater med et minimum af interaktion fra din side.

 

Brugervenlige funktioner ved Husqvarna Automower 310 Mark II

Automower® Connect@home

Denne funktion giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger. Connect®-appen opretter en Bluetooth®-forbindelse fra din telefon til robotten og kan kommunikere på en afstand op til 30 meter. Det er desuden muligt at tilkøbe Automower connect® kittet og opgradere appen. Så kan du kommunikere med robotten over GSM, give den kommandoer via stemmestyring med Google Assistent og Alexa, samt koble robotten på dit Apple Watch. Derudover kan du følge Automowerens rute via GPS og modtage en alarm i tilfælde af tyveri,  – Når som helst.

Nem højdejustering

Klippehøjden justeres nemt ovenfra ved at åbne skjoldet.

Grafisk menudisplay

Et mellemstort display med høj opløsning giver dig en tydelig og intuitiv grafisk menustruktur. Nem og behagelig at bruge. Selvforklarende opsætning sikrer nem programmering af de individuelle indstillinger.

Indstilling af køreskema

Du bestemmer, om du vil have Automower® til at klippe græsset døgnet rundt alle ugens dage.

 

Klippeteknologi i verdensklasse

Unikt klippesystem: Husqvarna Automower® klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.

Fremragende klipperesultat: Takket være det tilfældige køremønster, som Husqvarna Automower® arbejder med, er plænen altid perfekt klippet og får et smukt og tæppelignende udseende. De barberblad-skarpe knive klipper græsset blidt fra alle retninger og hjælper det med at vokse sig sundt og stærkt. Mosvækst forhindres dermed effektivt og din græsplæne fremstor altid superflot.

Spiralklipning: Automatisk klippefunktion for at udligne græssets højdeforskel. Skæreskivesensorer registrerer, om plæneklipperen trænger ind i områder med højere græs og skifter klippeteknologi til systematisk spiralformet mønster.

Fjernstartspunkter: Du få et ensartet klipperesultat for hele græsplænen, takket være muligheden for at starte plæneklipning på tre forskellige fjernsteder, langs det patenterede guidekabel væk fra ladestationen. Jo større græsområde, desto bedre og vigtigere er det med flere forskellige startpunkter. Med GPS-navigation kan fjernstartpunkterne indstilles automatisk, og der er ikke behov for manuelle indstillinger.

 

Klipper plænen under krævende forhold

Klarer selv krævende græsområder: Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion, selv hvis underlaget er glat. Plæneklipperen klarer stigninger på op til 40%.

Vejrbestandig: Automower 310 Mark II kan være udendørs døgnet rundt og er designet til at fungere korrekt og uden opsyn uanset vejrforholdene. Husqvarna Automowers er konstrueret til at modstå det barske nordiske klima uden problemer. For at bevare den flotte finish anbefaler vi dog en Automower® Garage, som beskytter robotten imod langsigtede fra vejr vind og sol.

Kompakt og let: Husqvarna Automower 310 er en lille og kompakt robot. Den lave vægt giver øget manøvredygtighed i små haver og forenkler manuel bevægelse mellem forskellige græsarealer. Det gør den lettere at gemme og lettere at opbevare om vinteren f.eks. med et Husqvarna Automower vægophæng.

 

Sikkerhedsfunktioner hos Husqvarna Automower 310

Løfte- og tiltesensorer: Hvis Husqvarna Automower 310 Mark II løftes op fra jorden eller vælter, stopper klipningen automatisk. Derudover roterer skæreskiverne langt fra maskinens yderkant. Hvis Automower® støder på en forhindring, stopper den og skifter retning uden at forårsage skader.

Tyveribeskyttelse: Helt nyt niveau af tyveribeskyttelse for høj sikkerhed. Hvis plæneklipperen bæres væk, starter en højlydt alarm, som kun kan deaktiveres med plæneklipperens unikke pinkode. Med Automower Connect kittet kan du desuden spore robotten via GPS. Det giver en endnu større tryghed.

 

Automower 310: Miljøvenlig robot

Lavt energiforbrug: Effektiv energistyring betyder lavt energiforbrug, som gør det muligt for Automower 310 at køre ved en brøkdel af prisen for almindelige plæneklippere. Som bonus er der ingen udstødningsgasser – både godt for miljøet og dine lunger.

Lav støjafgivelse: Takket være sit unikke klippesystem arbejder Automower® ekstremt diskret og stille, og lige når du ønsker det.

Rengøring af Husqvarna Automower 310

Rengøring af din Husqvarna Automower 310 er afgørende, når det kommer til at opretholde dens optimale ydeevne og forlænge levetiden. Inden du påbegynder rengøringen, så sørg for, at du altid slukker og afbryder strømmen til robotplæneklipperen for sikkerhedens skyld.

Efterfølgende kan du fjerne græs og snavs fra klippeskiven og knivene med f.eks. en børste eller blæser. Du kan også kontrollere hjulene for fastklistret snavs og fjerne det omhyggeligt, så du sørger for at forhindre tab af trækkraft. Det er også altid en god ide at tjekke bundpladen for ophobet græs, da det kan påvirke klippekvaliteten.

Derudover kan du sørge for, at opladerstationen er fri for forhindringer, og at kontaktfladerne er rene, så du sikrer en korrekt opladning. Husqvarna Automower 310 bør rengøres regelmæssigt, især i vækstsæsonen, for at forhindre blokeringer og for at opretholde en effektiv og problemfri græsslåning.

Støjer Husqvarna Automower 310?

Husqvarna Automower 310 er en robotplæneklipper kendt for sin støjsvage drift. Den anvender en avanceret teknologi og har designelementer, der reducerer støjniveauet betragteligt – hvilket gør den ideel til brug i f.eks boligområde, hvor man ikke ønsker at forstyrre roen. Med et støjniveau på omkring 60 decibel er denne model langt mindre forstyrrende end traditionelle plæneklippere.

Det betyder, at din Automower 310 kan arbejde på plænen på forskellige tidspunkter af dagen, herunder om natten, uden at genere din eller naboernes søvn. Dette gør den til et populært valg for dem, der ønsker en velplejet have uden støjgener. Automower 310s evne til at kombinere præcis klipning med minimal støj gør den til en uundværlig ledsager og en god investering til en velholdt græsplæne uden besvær.

 

 

Sæt dit personlige præg på robotten

Udskifteligt skjold: Gør din Husqvarna Automower 310 Mark II personlig ved at skifte top skjoldet. Fås i polar hvid, Husqvarna orange og standardfarven granit grå.

Folie: Udsmyk din Automower med et folie som gør din Automower mere unik. Fås i flere designs: Mariehøne, Zebra, Camo og Blomstereng.

 

Yderligere information

Vægt 17,1 kg
Størrelse 80 × 57 × 34 cm
Brand

Arbejdsområdekapacitet

1000m² ±20%

Ladetid

60 min

Maks. hældning

22°

Garanteret lydtryk dB(A)