Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

Elcykler

  • Kildemoes (10)

  • MBK (1)

  • Nishiki (1)

  • Winther (12)

PrisDame Elcykler

Elcyklen er det ideelle transportmiddel for dig, der ønsker at komme nemmere rundt uden at blive anstrengt undervejs. Med elcykel til dame eller herre kan du nå hastigheder op til 25 km/t, og motoren træder til med det samme, du begynder at træde i pedalerne.

Den elektriske motor kan også være ideel til dig, der har svækkede muskler, knogler eller led. Derudover er elcyklen også et miljøvenligt og økonomisk alternativ til bilen, som kombinerer både motion og frisk luft og samtidig kan du undgå lange bilkøer.

Hos Christiansfeld Maskinservice finder du et udvalg af populære og pålidelige mærker som blandt andet Kildemoes, Batavus, Raleigh, Centurion, Nishiki og Winther cykler.

Kildemoes el-cykler til enhver type

Dette danske mærke, Kildemoes, er kendt for sin høje kvalitet og cykler af høj kvalitet – og deres konstante innovation. Kildemoes el-cykler er ikke kun et transportmiddel; det er for mange det sikre valg. Uanset om du foretrækker den klassiske bycykel eller en mere sporty model, så kan du regne med, at Kildemoes har det. Kildemoes har både elcykler til damer og herre.

Læs mere
Item added to cart.
0 items - kr.0,00