Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

HUSQVARNA AUTOMOWER 415X

Husqvarna Automower 415X – en pålidelig og højtydende model i X-line serien. Smarte funktioner som GPS-styring, tyverisporing og Automower® connect. 415X er ideel til mellem store og komplekse haver optil 1500m².

Varenummer: 970 47 17-21 Kategori: Mærke

kr.16.999,00

På lager

En af vores dygtige medarbejdere leverer og installerer din nye Automower hjemme hos dig. Installationen er inklusiv forbrug af kabel, pløkker og samlere. Vi anvender en professionel kabelnedlægger der lægger kablet ned i en dybde af 4-6 cm, så risikoen for kabelbrud minimeres. Med sammenlagt mere end tusind installationer finder vi altid den bedste løsning, selv i komplekse haver. Vi udfører installationer i en radius på optil 40 KM

Jeg ønsker selv at installere automoweren

Basispris: kr.16.999,00
I alt:
Delbetaling
574 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.999 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 574 kr. Samlede kreditomk. 3.648 kr. Samlet tilbagebetaling 20.647 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,90%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

HUSQVARNA AUTOMOWER 415X

Husqvarna Automower 415X – en pålidelig og højtydende model i X-line serien, egnet til mellemstore plæner. Automower 415X klipper komplekse græsarealer og helt op til 1500 m2 med funktioner som systematisk passageklipning for en perfekt klipning af smalle passager og nem håndtering af skråninger med hældning op til 40%.

Denne Husqvarna Automower tilbyder ubekymret drift takket være elektrisk betjent klippehøjdejustering 20-50mm og TargetHeight-funktion, frostsensor og vejrtimer. Robotplæneklipperen er nem at rengøre og er vaskbar med haveslange.

Husqvarna Automower 415X indtager en flot 6 plads i Pricerunners store test af robotplæneklipper – Læs hvad de skriver om 415X’eren.

X-line funktioner

GPS-assisteret navigation: Husqvarna Automower 415X har et indbygget GPS-system opretter et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. Husqvarna Automower® registrerer derefter, hvilke dele af haven der allerede er dækket, og tilpasser klippemønsteret i overensstemmelse dermed. På den måde sikres optimal plænedækning og et fremragende klipperesultat.

Automower® Connect: Automower® Connect giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger, og modtage og følge en alarm i tilfælde af tyveri – Når som helst.

FOTA – Firmware over internettet: Mulighed for automatisk software opdateringer over internettet via Automower® Connect.

X-Line design med LED-lygter: Energieffektive LED-forlygter for bedre synlighed og kontrol selv i mørket. Lysene begynder også at blinke, hvis der opstår en funktionsfejl.

X-Line front kofanger og specialfarvede hjulkapsler: Automower 415X er udstyret med en frontkofanger af gummi, som gør robotplæneklipperen mere modstandsdygtig overfor gentagne kollisioner med træer, buske og andre genstande indenfor for det afgrænsede klippeområde.

 

Perfekt græsplæne med et minimum af arbejde

Guidekabel: Guidekabler hjælper Husqvarna Automower® med at finde tilbage til ladestationen, hvilket reducerer søgetiden i en kompleks have.

Automatisk håndtering af passager: Husqvarna Automower 415X opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Automatisk opladning: Når Automower® har brug for mere strøm, finder den selv tilbage til ladestationen.

Balancestyring: Husqvarna Automower 415X registrerer automatisk ubalance i skæresystemet for støjsvag og problemfri betjening. Ubalance i systemet kan f.eks. skyldes manglende sværd, dobbeltmonterede sværd eller beskadigede klinger. En funktion der gør at robotten altid arbejder under de bedste forhold.

Driftsikkerhed: Vedligeholdelse af plænen med en robotplæneklipper handler om driftssikkerhed. Husqvarna har i løbet af 20 års udvikling raffineret plæneklipperkonceptet for at opnå optimal driftssikkerhed, kvalitet og fremragende klipperesultater med et minimum af interaktion fra din side.

 

Brugervenlige funktioner

Overlegen interaktion: Alle Automower® Connect udstyrede robotklipper er kompatible med Amazon Alexa og Google Home. Det betyder, at alt hvad du behøver at gøre er at give din smarte højtaler en talekommando, og Husqvarna Automower 415X vil hoppe til opgaven. Du kan udføre de mest almindelige kommandoer som start, stop, park og få statusopdateringer fra din maskine ved blot at spørge din talassistent.

Elektrisk højdejustering: Klippehøjden på Husqvarna Automower 415X justeres hurtigt med den elektrisk betjente højdejustering, der er nemt tilgængelig fra hovedmenuen.

Grafisk menudisplay: Et mellemstor grafisk display med høj opløsning giver dig en tydelig og intuitiv grafisk menustruktur. Menuen er både nem og behagelig at bruge, opsætningen er enkel og selvforklarende, hvilket sikrer nem programmering af de individuelle indstillinger.

Indstilling af køreskema: Du bestemmer, om du vil have Automower® til at klippe græsset døgnet rundt alle ugens dage.

Profiler: Gør livet lettere, når én plæneklipper skal fordeles på flere placeringer. Med personnavne på hver profil og installation er det er nemt at skifte mellem forskellige opsætninger.

 

Fremragende klipperesultat på selv de mest komplekse plæner

Unikt klippesystem: Husqvarna Automower 415X klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.

TargetHeight-funktion for øget plænekvalitet: TargetHeight-funktionen reducerer klippehøjden automatisk fra max. til den definerede højde over en 10 dages periode. En funktion der øger kvaliteten og udseendet af græsplænen.

Vejrtimer: Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower 415X maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Fremragende klipperesultat: Takket være det tilfældige køremønster, som Husqvarna Automower 415X arbejder med, er plænen altid perfekt klippet og får et smukt og tæppelignende udseende. De barberblad-skarpe knive klipper græsset blidt fra alle retninger og hjælper det med at vokse sig sundt og stærkt. Mosvækst forhindres dermed effektivt og din græsplæne fremstor altid superflot.

Spotklipning: Husqvarna Automower 415X kan sættes til en special tilstand, hvor den fokuserer på et begrænset område med langt græs og hurtigt får det klippet ned i normal højde. Det er især nyttigt på områder under eksempelvis havemøbler, når møblerne er fjernet. Placer plæneklipperen på det ønskede område, og vælg spotklipningstilstanden. Plæneklipperen vil slå græsset i tætte spiraler og vende tilbage til automatisk tilstand, når den er færdig.

Spiralklipning: Automatisk klippefunktion for at udligne græssets højdeforskel. Skæreskivesensorer registrerer, om plæneklipperen trænger ind i områder med højere græs og skifter klippeteknologi til systematisk spiralformet mønster.

Fjernstartspunkter: Du få et ensartet klipperesultat for hele græsplænen, takket være muligheden for at starte plæneklipning på tre forskellige fjernsteder, langs det patenterede guidekabel væk fra ladestationen. Jo større græsområde, desto bedre og vigtigere er det med flere forskellige startpunkter. Med GPS-navigation kan fjernstartpunkterne indstilles automatisk, og der er ikke behov for manuelle indstillinger.

 

Klipper plænen under krævende forhold

Klarer selv krævende græsområder: Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion, selv hvis underlaget er glat. Plæneklipperen klarer stigninger på op til 40%.

Vejrbestandig: Automower 415X kan være udendørs døgnet rundt og er designet til at fungere korrekt og uden opsyn uanset vejrforholdene. Husqvarna Automowers er konstrueret til at modstå det barske nordiske klima uden problemer. For at bevare den flotte finish anbefaler vi dog en Automower® Garage, som beskytter robotten imod langsigtede fra vejr vind og sol.

Kompakt og let: Husqvarna Automower 415X er en lille og kompakt robot. Den lave vægt giver øget manøvredygtighed i små haver og forenkler manuel bevægelse mellem forskellige græsarealer. Det gør den lettere at gemme og lettere at opbevare om vinteren f.eks. med et Husqvarna Automower vægophæng.

 

Sikkerhedsfunktioner

Løfte- og tiltesensorer: Hvis Husqvarna Automower 415X løftes op fra jorden eller vælter, stopper klipningen automatisk. Derudover roterer skæreskiverne langt fra maskinens yderkant. Hvis Automower® støder på en forhindring, stopper den og skifter retning uden at forårsage skader.

Frostsensor: Robotplæneklipperen afbryder automatisk robottens klippeskema ved frost for at beskytte plænen

Tyveribeskyttelse: Helt nyt niveau af tyveribeskyttelse for høj sikkerhed. Hvis plæneklipperen bæres væk, starter en højlydt alarm, som kun kan deaktiveres med plæneklipperens unikke pinkode. Produkter udstyret med Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™ begynder omgående at spore sin GPS position og sende notifikationer til din enhed (fx mobil). Gør Automower® installationen ekstra sikker og minimerer risikoen for tyveri.

 

Miljøvenlig robot

Lavt energiforbrug: Effektiv energistyring betyder lavt energiforbrug, som gør det muligt for Automower 415X at køre ved en brøkdel af prisen for almindelige plæneklippere. Som bonus er der ingen udstødningsgasser – både godt for miljøet og dine lunger.

Lav støjafgivelse: Takket være sit unikke klippesystem arbejder Automower® ekstremt diskret og stille, og lige når du ønsker det.

 

Sæt dit personlige præg på robotten

Udskifteligt skjold: Gør din Husqvarna Automower 415X personlig ved at skifte top skjoldet. Fås i polar hvid, Husqvarna orange og standardfarven granit grå.

Folie: Udsmyk din Automower med et folie som gør din Automower mere unik. Fås i flere designs: Mariehøne, Zebra, Camo og Blomstereng.

Støjer Husqvarna Automower 415X?

Husqvarna Automower 415X er en højt avanceret robotplæneklipper, der er kendt for sin ekstreme støjsvage drift. Netop denne model er designet til at arbejde ubemærket i baggrunden, hvilket gør den ideel til boligejere, der ønsker at opretholde en velplejet plæne uden at blive generet af støjen, mens den er i gang. Grunden til dette skyldes, at Husqvarna Automower 415X bruger avanceret teknologi og lyddæmpningssystemer for at minimere støjniveauet under dens brug.

Med et støjniveau på kun omkring 60 decibel er denne robotplæneklipper betydeligt mindre støjende end traditionelle benzin- eller elektriske plæneklippere. Det betyder, at du kan programmere din Automower 415X til at klippe plænen på ethvert tidspunkt, uden at det forstyrrer hverken jer selv eller naboerne omkring jer.

Så det er altså sikkert, at det innovative design og den avancerede teknologi i Husqvarna Automower 415X er det helt ideelle valg til dig, der ønsker en robotplæneklipper, der er støjfr og som gør det let og bekvemt at vedligeholde din græsplæne.

Vedligeholdelse af din Husqvarna Automower 415X

Husqvarna Automower 415X er en pålidelig robotplæneklipper, der kræver minimal vedligeholdelse. Dens knive slides langsomt, hvilket betyder, at de sjældent skal udskiftes. Det anbefales dog, at du tilser knivene med jævne mellemrum for at opretholde klippekvaliteten.

Derudover er det en god ide at rengøre for snavs og græsrester på blandt andet hjulene og dækkene. Batteriet, der driver Automower 415X robotplæneklipperen, har en levetid på flere år. Dog er det vigtigt, at du sørger for korrekt opladning samt at robotten opbevares tørt og frostfrtit henover vinteren.

Hos Christiansfeld Maskinservice tilbyder vi en bred vifte af reservedele og tilbehør til din Automower 415X. Vi sørger for, at du har nem adgang til de nødvendige reservedele og vi hjælper dig også med service af den, så vi kan sikre, at din Automower fungerer optimalt og opretholder sin effektivitet i årene fremover.

 

 

Yderligere information

Vægt 18 kg
Størrelse 80 × 57 × 34 cm
Brand

Arbejdsområdekapacitet

1500m² ±20%

Ladetid

60 min

Maks. hældning

22°

Garanteret lydtryk dB(A)