Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

Havefræsere

  • Honda (5)

  • Husqvarna (6)

Pris

Hos Christiansfeld Maskinservice er vi forhandlere af Hondas og Husqvarnas kvalitetsfræsere som repræsenterer et bredt udvalg af havefræsere og tilbehør, som opfylder de flestes behov. Honda og Husqvarna er kvalitetsmærker og verdenskendte for deres særdeles slidstærke og pålidelige motorer. Det er noget, som bidrager til en lang produktlevetid, hvilket er godt for miljøet og godt for din pengepung.Hvilken værdi tilfører en havefræser?

Lad os indledningsvis starte med at få afmystificeret, hvad en havefræser egentlig er for dem, som ikke allerede ved det. Kort fortalt består en havefræser af to eller flere roterende knive, som drives af en el- eller benzinmotor. De roterende knive kultiverer jorden. Det vil sige, at organisk materiale, som planterester, bliver vendt ned i jorden og bliver til næringsstoffer, så nye blomster og planter får de optimale vækstbetingelser. En havefræser er en avanceret, effektiv og mekanisk udgave af ploven og kultivatoren. Det er din førsteklasseshjælper i køkkenhaven, som synes uundværlig, når først du har haft den i hænderne.

En havefræser anvendes hovedsageligt i bede og køkkenhaver og finder oftest sin anvendelse to gange om året. Første gang i det tidlige forår, inden udsåning, og anden gang i det sene efterår, når jorden skal være vinterklar.

Læs mere
Item added to cart.
0 items - kr.0,00