Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

HUSQVARNA AUTOMOWER 305

Husqvarna Automower 305 har et kompakt design og er ideel til mindre, komplekse haver på op til 600 m2. Den kan nemt håndtere skråninger med en hældning på 40 %. Udstyret med vejrtimer, frostbeskyttelse og Automower® Connect@Home. En platform med fire hjul og systematisk passagehåndtering giver effektiv betjening, og den tredobbelte søgefunktion letter den hurtigste vej hjem til ladestationen.

 

Varenummer: 967 97 40-21 Kategori: Mærke

Original price was: kr.10.399,00.Current price is: kr.8.445,00.

På lager

En af vores dygtige medarbejdere leverer og installerer din nye Automower hjemme hos dig. Installationen er inklusiv forbrug af kabel, pløkker og samlere. Vi anvender en professionel kabelnedlægger der lægger kablet ned i en dybde af 4-6 cm, så risikoen for kabelbrud minimeres. Med sammenlagt mere end tusind installationer finder vi altid den bedste løsning, selv i komplekse haver. Vi udfører installationer i en radius på optil 40 KM

Jeg ønsker selv at installere automoweren

Basispris: kr.8.445,00
I alt:
Delbetaling
232 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.445 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 232 kr. Samlede kreditomk. 2.667 kr. Samlet tilbagebetaling 11.112 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,12%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

AUTOMOWER 305

Husqvarna Automower 305 har et kompakt design og er ideel til mindre, komplekse haver på op til 600 m2. Den kan nemt håndtere skråninger med en hældning på 40 %. Robotten er bygget på en platform med fire hjul, som giver øget stabilitet. Systematisk passagehåndtering giver effektiv betjening, og den tredobbelte søgefunktion finder den hurtigste vej hjem til ladestationen. Udstyret med vejrtimer, som tilpasser klipningen efter plænens væksthastighed. Robotten har desuden frostsensor, som afbryder klippeskema når temperaturen når ned under frysepunktet, for at beskytte plænen. Det er desuden muligt at styre din robotplæneklipper gennem Bluetooth® med Automower® Connect@Home. Nem at rengøre og kan vaskes af med en haveslange.  Bruger 1 guidekabel.

*Husk installationskit hvis du ønsker selv at installere din Husqvarna Automower 305

Automower® Connect til din Husqvarna Automower® 305

Automower® Connect app’en er en smart følgesvend til denne model, da det giver dig mulighed for at styre din Automower fra en smartphone eller tablet. App’en giver dig adgang til funktioner som start/stop, tidsplanlægning og sporing af din robots placering. Dette gør det nemt at tilpasse klippeindstillingerne og overvåge din robots aktiviteter. Sammen udgør Husqvarna Automower® 305 og Automower® Connect app’en en bekvem og moderne måde at opnå en velplejet græsplæne med minimal indsats.

Vejrbestandig automower

Husqvarna Automower® 305 er lavet til at klippe i stort set alle vejrforhold. Den er udstyret med robuste komponenter og materialer, som gør den i stand til at arbejde i regn, blæst eller stærk sollys. Robottens design og skjold beskytter elektronikken og motoren mod fugt og snavs. Dens intelligente sensorsystem hjælper den med at tilpasse sin drift til varierende vejrforhold, så den kan fortsætte med at klippe effektivt. Automower® 305’s evne til at arbejde i al slags vejr sikrer, at din græsplæne forbliver velplejet året rundt uden behov for manuel indgriben.

Støjniveau

Husqvarna Automower® 305 imponerer med sin bemærkelsesværdige evne til at arbejde næsten lydløst. Robotplæneklipperen er skabt ved hjælp af avanceret teknologi og støjdæmpende komponenter, som giver en utrolig lydsvag drift.

Med et typisk støjniveau på omkring 60 decibel, skiller Automower® 305 sig væsentligt ud fra traditionelle plæneklippere, som ofte genererer langt mere støj og dermed er til mere gene. Dette gør din robotplæneklipper velegnet til brug i f.eks boligområder, hvor fred og ro prioriteres, og hvor man ønsker at undgå unødvendige støjgener for naboerne.

Det betyder blandt andet, at din Automower® 305 kan arbejde på plænen på forskellige tidspunkter i løbet af dagen eller ugen, uden at det forstyrrer dig eller dine naboer. Derfor er denne robotplæneklipper et populært valg for dem, der ønsker en velplejet have uden de typiske støjgener, der følger med traditionel plæneklipning.

 

Yderligere information

Vægt 16,5 kg
Størrelse 79 × 59 × 33 cm
Brand

Arbejdsområdekapacitet

600m² ±20%

Ladetid

60 min

Maks. hældning

22°

Garanteret lydtryk dB(A)

GTIN/EAN