Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

Zero Turn

Overvejer du en ny Zero Turn plæneklipper bør du absolut kigge nærmere på amerikanske Hustler®. De producerer markedets kraftigste og mest robuste Zero Turns!Markedets kraftigste Zero Turns

Hustler markedsfører i dag et komplet program fra de mindste Zero Turns til privat brug til de allerstørste Zero Turns til professionel brug. Fabrikken er hjemmehørende i byen Hesston i Kansas og har produceret de populære kvalitets Zero Turns siden 1964.

Nedenfor har vi beskrevet nogle af de ting og features der adskiller en Zero Turn fra en alm. rider eller havetraktor som du bør overveje og vide inden køb af Zero Turn.

En Hustler drejer let og ubesværet om sin egen akse – helt uden venderadius deraf navnet Zero Turn. Vælger du en Zero Turn får du den hurtigste og mest effektive plæneklipper på markedet.

Rammen hvorpå hele maskinen er opbygget er markedets kraftigste fuldsvejsede chassis-ramme. Den stive chassis-ramme sikre dig en behagelig kørsel, da forhjulene frit kan svæve hen over hullerne og derfor ikke søger ned i hullerne, som andre Zero Turn-maskiner gør, hvis de har individuelle hjulophæng og affjedring på alle hjul.

Hele Hustler’s model program bliver leveret med de nye Bigbite-dæk der med et optimeret dækmønster og større brede sikrer et optimalt grib på plænen.

Klippebordet på en Hustler ZeroTurn er et kapitel for sig. De leveres fra 42”/107cm til markedets største på 104”/264cm klippebredde! Der tilbydes 3 klippemetoder – Sideudkast – Bioclip og Bagudkast. På de mindste Hustler modeller kan man ved hjælp af et bio-kit skifte mellem de to klippemetoder Sideudkast og Bioclip. De større og mere professionelle Hustler modeller er typisk bagudkastere. Konstruktionen af klippebordet er ekstrem solidt udført, fuldsvejst af 3 mm plade med yderligere kant forstærkninger der sikrer at gennem tæringer aldrig vil ske. Lejer – knive og knivspindler er nærmest overdimensionerede og er således i stand til at modstå langt de fleste fremmedlegemer som f.eks. sten, grene og stubbe. Rem transmissionen på klippebordet er oftest udført med kun 1 kraftig kilerem og så få bevægelige dele så muligt. Hæve sænk funktionen er fodbetjent i en meget simpel men kraftig konstruktion.

Hustler ZeroTurn er kendetegnede ved meget høje fremkørselshastigheder og du vil alt efter model kunne opnå hastigheder fra 10 km/t til hele 23 km/t, dette opnås med kvalitets hydraulik komponenter fra eksempelvis Parker Hydraulics.

Alle Hustler modellerne udstyret med de velkendte kraftige Kawasaki V-Twin motorer. Selv den mindste 42” XD Dash er monteret med en 15HK – 2 cylinder motor. I modsatte ende finder du Hustler Super 104 der er udstyret med en imponerende 993ccm FX1000 EFI motor på hele 38,5 HK. EFI står for Electronic Fuel Injection hvilket betyder elektronisk indsprøjtning der sikrer en uovertruffen brændstoføkonomi og meget lave emissioner. På vore dieselversioner finder du den velkendte 3-cylindrede Perkins motor på 25 HK.

Komforten er vigtigt når man klipper græs med en Zero Turn i lang tid og med høj fart, så er det vigtigt at man sidder rigtig godt. Hustler har som standard de fedeste komfort sæder med lækker blød polstring og justerbar affjedring og nogle endda med plandæmpning. Er dette ikke nok kan der naturligvis også leveres Grammer luftaffjedrede sæder (tilkøb). Sæderne er oftest udstyret med armlæn og sikkerhedssele.

Hustler tilbyder naturligvis også et stort udvalg af ekstra udstyr som eksempelvis: Lyspakker, Flex-forks forhjulsaffjedring, Michelin Tweel punkterfri hjul og el-hydraulisk løft af klippebord.

Derfor skal du vælge en Hustler ZeroTurn

Med høj hastighed og manøvre dygtighed opnår du markedets højeste kapacitet. Enkel og robust konstruktion med få komponenter sikrer dig meget lave driftsomkostninger. Lækker komfort og simpel betjening. Klippeborde med bagudkast der er i stand til at klippe selv meget langt græs med stor fart. Kraftige motorer med lavt brændstofforbrug. Meget lave afskrivninger da gensalgs værdien er meget høj. Når kun det bedste er godt nok.

Christiansfeld Maskinservice har solgt Hustler ZeroTurns de seneste 25 år og har derigennem opnået stor erfaring med de velkendte maskiner.

Kom ind i butikken og se hele vores udstilling med Hustler ZeroTurns.

Item added to cart.
0 items - DKK0,00