Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

Lidt om Christiansfeld maskinservice

Vi elsker vores kunder

For os er kunderne det bedste ved vores arbejde. Vi gå meget op i at være der for lokalsamfundet. Vi sponsorerer lokale idrætsklubber og foreninger. Vi er på fornavn med langt de fleste, der kommer i butikken. Hvis vi har tid, er vi altid klar på en sludder for en sladder.  Vi går meget op i, at folk skal føle sig hjemme, når de kommer i vores butik

Jeppe Petersen

EJER

Hvem er vi

Vi er en meget alsidig forretning. Vi sælger nye og brugte have- park maskiner, ligesom vi servicerer og reparerer maskiner til have, skov og landbrug. Endvidere har vi en ret stor cykelafdeling – både nye cykler samt service og reparation af disse. 

vores mission

Vores mission er at tilbyde de bedste produkter til både professionelle og private og en service de ikke kan matche andre steder i landet. Vi har et mål om hele tiden at udvikle vores forretning og følge med teknologien, så vores udbud matcher vores kunders efterspørgsel

Billede af medarbejder hos Christiansfeld Maskinservice

Historien

Christiansfeld Maskinservice var oprindeligt ejet af et ægtepar. I 2012 købte Jeppe Petersen sig ind i virksomheden. Sammen drev og udviklede de butikken. Efter 3 års medejerskab overtog Jeppe virksomheden 100%. Efter Jeppe overtog, har Christiansfeld Maskinservice gennemgået en større udvikling. Der er ansat flere medarbejdere, It-systemerne er blevet moderniseret og værkstedsfaciliteterne er blevet udvidet. Der er løbende taget flere varegrupper ind og listen over leverandører er blevet udvidet betydeligt.

I dag forhandler Christiansfeld Maskinservice værktøj og maskiner til have-, skov- og landbrug. Derudover forhandler og servicerer forretningen også cykler og el-cykler til hele familien. Endvidere har du mulighed for at køre det hele væk på en spritny trailer, som du også kan købe i butikken. På værkstedet samler, servicerer og reparerer Christiansfeld Maskinservices dygtige mekanikere alle de produkter, de forhandler. De tager selvfølgelig også mange andre reparationsopgaver ind.

Vores dejlige medarbejder

Jeppe
Petersen

Gitte
Sørensen

Simon
Sørensen

Aage
Christensen

Lasse
Høj Damgaard

Marianne
Kristoffersen

vores udvikling

2020

Ny hjemmeside

I 2020 lancerede vi vores nye hjemmeside for at give vores kunder et bedre indblik i vores virksomhed og de produkter vi forhandler. I samme omgang fik vi en webshop, med salg af et udvalg af vore maskiner, det hele kan findes på www.chr-ms.dk.

2020

2018

Partner med Kramp

Christiansfeld Maskinservice blev autoriseret forhandler af Kramps produkter. Du kan købe dine Kramp-produkter og få dem tilsendt direkte igennem vores forhandlerportal.

2018

2014

www.e-maskiner.dk

Webshoppen www.e-maskiner.dk bliver lanceret. Webshoppen forhandler bl.a. udvalgte mærker af have/park maskiner, reservedele til skovbrug og hydraulik.

2014

2000

Variant trailers

Christiansfeld Maskinservice udvider deres udbud med trailere af mærket Variant.

2000

1981

Autoriseret Husqvarna forhandler

Christiansfeld Maskinservice bliver autoriseret forhandler af Husqvarnas produkter og kan nu tilbyde nogle af markedets absolut bedste produkter til haven og skovbrug.

1981
Item added to cart.
0 items - DKK0,00