Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

HUSQVARNA AUTOMOWER 315 Mark II

NYHED Husqvarna Automower 315 Mark II klipper plæner på op til 1500 m2. Her får du nyeste teknologi fra Husqvarna. Med sit kompakte firehjuls-design kan den klare hældninger på 40% og køre gennem smalle passager. Når maskinen er færdig med at klippe, finder den med sin tredobbelte søgefunktion den hurtigste rute tilbage til ladestationen.

Varenummer: 970 52 68‑21 Kategori: Mærke

Original price was: kr.15.799,00.Current price is: kr.13.499,00.

På lager

En af vores dygtige medarbejdere leverer og installerer din nye Automower hjemme hos dig. Installationen er inklusiv forbrug af kabel, pløkker og samlere. Vi anvender en professionel kabelnedlægger der lægger kablet ned i en dybde af 4-6 cm, så risikoen for kabelbrud minimeres. Med sammenlagt mere end tusind installationer finder vi altid den bedste løsning, selv i komplekse haver. Vi udfører installationer i en radius på optil 40 KM

Jeg ønsker selv at installere automoweren

Basispris: kr.13.499,00
I alt:
Delbetaling
471 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 13.499 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 471 kr. Samlede kreditomk. 3.438 kr. Samlet tilbagebetaling 16.937 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,51%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

HUSQVARNA AUTOMOWER 315 Mark II

 

Græsklipning med et minimum af interaktion

Guidekabel: Husqvarna Automower® benytter sig af et guidekabel, som hjælper robotplæneklipperen med at finde tilbage til ladestationen. Guidekablet er med til at minimere søgetiden i komplekse haver.

Automatisk håndtering af passager: Husqvarna Automower 315 opdager automatisk smalle passager i din have og finder selv vej i gennem de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Automatisk opladning: Når Automower® er tæt på at være afladet, finder den selv tilbage til ladestationen for genopladning.

Balancestyring: Husqvarna Automower 315 registrerer automatisk hvis der er en ubalance i skæresystemet, dermed får du altid en støjsvag og problemfri klipning.

Driftsikkerhed: Vedligeholdelse af plænen med en robotplæneklipper handler om driftssikkerhed. Husqvarna har i løbet af 20 års udvikling raffineret plæneklipperkonceptet for at opnå optimal driftssikkerhed, kvalitet og fremragende klipperesultater med et minimum af interaktion fra din side.

 

Brugervenlige funktioner

Automower® Connect@home: Denne funktion giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger. Connect®-appen opretter en Bluetooth®-forbindelse fra din telefon til robotten og kan kommunikere på en afstand op til 30 meter.

Det er desuden muligt at tilkøbe Automower connect® kittet og opgradere appen. Så kan du kommunikere med robotten over GSM, give den kommandoer via stemmestyring med Google Assistent og Alexa, samt koble robotten på dit Apple Watch. Derudover kan du følge Automowerens rute via GPS og modtage en alarm i tilfælde af tyveri,  – Når som helst.

Nem højdejustering: Klippehøjden justeres nemt ovenfra ved at åbne skjoldet.

Grafisk menudisplay: Et mellemstort display med høj opløsning giver dig en tydelig og intuitiv grafisk menustruktur. Nem og behagelig at bruge. Selvforklarende opsætning sikrer nem programmering af de individuelle indstillinger.

Indstilling af køreskema: Du bestemmer, om du vil have Automower® til at klippe græsset døgnet rundt alle ugens dage.

 

Klippeteknologi i verdensklasse

Unikt klippesystem: Husqvarna Automower® klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.

Fremragende klipperesultat: Takket være det tilfældige køremønster, som Husqvarna Automower® arbejder med, er plænen altid perfekt klippet og får et smukt og tæppelignende udseende. De barberblad-skarpe knive klipper græsset blidt fra alle retninger og hjælper det med at vokse sig sundt og stærkt. Mosvækst forhindres dermed effektivt og din græsplæne fremstor altid superflot.

Spiralklipning: Automatisk klippefunktion for at udligne græssets højdeforskel. Skæreskivesensorer registrerer, om plæneklipperen trænger ind i områder med højere græs og skifter klippeteknologi til systematisk spiralformet mønster.

Fjernstartspunkter: Du få et ensartet klipperesultat for hele græsplænen, takket være muligheden for at starte plæneklipning på tre forskellige fjernsteder, langs det patenterede guidekabel væk fra ladestationen. Jo større græsområde, desto bedre og vigtigere er det med flere forskellige startpunkter. Med GPS-navigation kan fjernstartpunkterne indstilles automatisk, og der er ikke behov for manuelle indstillinger.

 

Klipper plænen under krævende forhold

Klarer selv krævende græsområder: Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion, selv hvis underlaget er glat. Plæneklipperen klarer stigninger på op til 40%.

Vejrbestandig: Automower 315 Mark II kan være udendørs døgnet rundt og er designet til at fungere korrekt og uden opsyn uanset vejrforholdene. Husqvarna Automowers er konstrueret til at modstå det barske nordiske klima uden problemer. For at bevare den flotte finish anbefaler vi dog en Automower® Garage, som beskytter robotten imod langsigtede fra vejr vind og sol.

Kompakt og let: Husqvarna Automower 315 er en lille og kompakt robot. Den lave vægt giver øget manøvredygtighed i små haver og forenkler manuel bevægelse mellem forskellige græsarealer. Det gør den lettere at gemme og lettere at opbevare om vinteren f.eks. med et Husqvarna Automower vægophæng.

 

Sikkerhedsfunktioner

Løfte- og tiltesensorer: Hvis Husqvarna Automower 315 Mark II løftes op fra jorden eller vælter, stopper klipningen automatisk. Derudover roterer skæreskiverne langt fra maskinens yderkant. Hvis Automower® støder på en forhindring, stopper den og skifter retning uden at forårsage skader.

Tyveribeskyttelse: Helt nyt niveau af tyveribeskyttelse for høj sikkerhed. Hvis plæneklipperen bæres væk, starter en højlydt alarm, som kun kan deaktiveres med plæneklipperens unikke pinkode. Med Automower Connect kittet kan du desuden spore robotten via GPS. Det giver en endnu større tryghed.

 

Miljøvenlig robot

Lavt energiforbrug: Effektiv energistyring betyder lavt energiforbrug, som gør det muligt for Automower 315 at køre ved en brøkdel af prisen for almindelige plæneklippere. Som bonus er der ingen udstødningsgasser – både godt for miljøet og dine lunger.

Lav støjafgivelse: Takket være sit unikke klippesystem arbejder Automower® ekstremt diskret og stille, og lige når du ønsker det.

 

Sæt dit personlige præg på robotten

Udskifteligt skjold: Gør din Husqvarna Automower 315 Mark II personlig ved at skifte top skjoldet. Fås i polar hvid, Husqvarna orange og standardfarven granit grå.

Folie: Udsmyk din Automower med et folie som gør din Automower mere unik. Fås i flere designs: Mariehøne, Zebra, Camo og Blomstereng.

 

Yderligere information

Vægt 17,1 kg
Størrelse 80 × 57 × 34 cm
Brand

Arbejdsområdekapacitet

1500m² ±20%

Ladetid

60 min

Maks. hældning

40°

Garanteret lydtryk dB(A)