Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

Hustler Z Diesel 72 RD

Hustler Z Diesel 72 RD er en top professionel Zeroturn klipper som er bygget til at køre dagen lang – alle ugens 7 dage. Den 25 Hk store 3-cylindrede Perkins-motor sikrer rigeligt med kræfter og en behagelig motorgang. 183 cm 72″ full-open klippebord sammen med en topfart på 20 km/t når du arealer på optil 23.000m2 pr. tim

Du kan se mere om Huslter zeroturns på ZTR’s hjemmeside

Varenummer: 940486CE Kategorier: ,

Original price was: kr.229.995,00.Current price is: kr.188.995,00.

Fjernlager - Forvent 3-6 dages leveringstid

Beskrivelse

Hustler Z Diesel 72 RD

En topprofessionel zero turn, som er bygget uden at gå på kompromis nogen steder. Den 25 Hk store 3-cylindrede Perkins-motor sikrer rigeligt med kræfter og en behagelig motorgang. Den sparsomme diesel motor sikrer dig den bedste brændstof økonomi pr. m2 græs.

Hustler Z Diesel er udstyret med det helt store 72″ (183 cm) klipperbord med bagudkast. Med RD bagudkast får du en effektiv Zero turn i alle typer græs, samtidig undgår du at kaste græs ud på bygninger, bede og stier. Den er således i stand til at klippe ekstremt lang græs (brakpudsning) . Klippebordet er solidt fremstillet af 3 mm plade – 2 højre og 1 venstre drevet knive sikrer af det afklippede græs spredes i klippebordets fulde brede. Klipperemme – knivspindler og knive er virkelige kraftigt udført og sikrer lang levetid.

Når der klippes græs med en ZeroTurn i lang tid og med høj fart, så er det vigtigt at man sidder rigtig godt. Denne Hustler Z Diesel ZeroTurn er udstyret med et lækkert komfort-sæde med justerbar affjedring.            

Hydrostaterne er også af allerbedste kvalitet fra HydroGear med separate Parker-hjulmotorer. Kørslen gøres behagelig af maskinens store 24 ” Bigbite-dæk og den stive chassis-ramme, som sikrer sig at forhjulene kan svæve hen over hullerne og derfor ikke søger ned i hullerne, som andre zeroturn-maskiner gør, hvis de har individuelle hjulophæng og affjedring på alle hjul. Hvis du har meget ujævn plæne og ønsker en blødere opsætning af din zeroturn, så kan en Hustler Z Diesel, ligesom alle Hustler zeroturn-modeller, udstyres med FlexForks-forhjulsaffjedring, som effektivt absorberer alle ujævnhederne fra underlaget. Det giver en helt fantastisk rolig og lækker køreoplevelse, selv ved meget høje hastigheder.

En Hustler zeroturn er den hurtigste og mest effektive plæneklipper på markedet. Den drejer let og ubesværet om sin egen akse – helt uden venderadius. Hustler ZeroTurn er den originale zeroturn – bygget siden 1964 og stadig den bedste zeroturn plæneklipper på markedet, hvor pris og kvalitet går op i en højere enhed – Ønsker du lave driftsomkosninger bør du vælge en Hustler da den er bygget simpelt og robust, f.eks er der kun 3 kileremme på hele maskinen. Markedets kraftigste fuldsvejsede chassis-ramme. Vælger du en Hustler Zeroturn får du et særdeles kraftigt klippebord med materiale tykkelse på 3 mm og du vil derfor aldrig opleve at klippeskjoldet gennemtæres. Klippebordets konstruktion og tranmission gør den i stand til at klippe selv det længste græs ligesom en brakpudser. En investering i en Hustler ZeroTurn er investering du ikke vil fortryde.

Kapacitet (anslået): 27.000 m2/time

Du kan se mere om Huslter zeroturns på ZTR’s hjemmeside

Yderligere information

Vægt 798 kg
Størrelse 229 × 190 × 130 cm
Brand

Motorproducent

Motormodel

Motor slagvolumen cm³

Motoreffekt

Hastighed

Arbejdsbredde (cm)

Klippehøjder (mm)

Hjul tommer

Benzintank (liter)