Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

STIGA TORNADO 9121 W

STIGA TORNADO 9121 W er en kraftfuld havetraktor med et ekstra bredt klippeaggregat på 121 cm med tre knive. Havetraktoren kan benytte enten sideudkast eller Multiclip-funktion med findeling af græsafklippet og er udstyret med en 2-cylindret 688 cm³ Honda-motor med højt moment. Velegnet til kraftigt græs på plæner op til 8500 m².

Varenummer: 2T1945481/ST2 Kategori: Mærke

kr.49.999,00

Ikke på lager

Beskrivelse

STIGA TORNADO 9121 W

Den topmoderne STIGA TORNADO 9121 W er en imponerende arbejdshest til vedligeholdelse af plæner, da den nemt og hurtigt klarer selv meget store græsarealer!

Kraftfuld 2-cylindret Honda motor

Den vigtigste af en række kvalitetsegenskaber er dens nye, kraftfulde Honda-motor – en højtydende 4-taktsmotor på 688 cm³, der i kraft af sin 2-cylindrede, V-konstruktion giver en drift med et lavt vibrationsniveau, et højere moment og en fremragende brændstoføkonomi.

Et 2-trins luftfilter minimerer sammen med tryksmøring sliddet på komponenterne og forlænger motorens levetid, mens en stor benzintank (15 liter), der påfyldes via en praktisk udvendig påfyldningsstuds, nedbringer nedetiden ved at reducere antallet og hyppigheden af optankningsstop.

Hydrostatisk transmission og fartpilot

STIGA TORNADO 9121 W har en pedalstyret hydrostatisk transmission – en attraktiv egenskab, der giver en trinløs regulering af kørehastigheden (fremad og bakgear) og dermed også optimal manøvredygtighed, som gør det meget lettere at klippe og bugsere rundt om forhindringer.

Fartpilotfunktionen betyder, at du kan låse kørehastigheden og give foden og anklen et hvil, når det er nødvendigt, mens LED-forlygterne giver den nødvendige belysning, hvis du skal arbejde om aftenen.

Brugervenlig havetraktor med smarte funktioner

Traktoren har et smart 5.5″ display i bredformat, der viser klare, letlæselige oplysninger om motorens omdrejningstal, batteriniveauet, olie- og brændstofniveauet samt den optimale klippezone, der optimerer klipningen. Den er også forsynet med klassens bredeste klippeaggregat på 121 cm med tre knive, som sikrer, at den hurtigt klarer et stort arbejdsområde.

Som en 2-i-1-maskine kan STIGA TORNADO 9121 W tilpasses, så den kører med enten sideudkast eller Multiclip-funktion, der findeler græsafklippet (multiclip-indsats sælges separat). Den første funktion er perfekt til områder med højt græs, mens den anden kommer til sin ret på fine plæner, der slås ofte.

Fokus på ergonomi og bekvemmelighed

Komfort og brugervenlighed er i top på STIGA TORNADO 9121 W, der er forsynet med et førersæde med armlæn, et hævet rat med soft grip, en kopholder og et opbevaringsrum.

Af andre fordele kan nævnes støttehjul på klippeaggregatet, der forhindrer mærker på plænen, når traktoren vender på skråninger, et vaskelink for nem rengøring af aggregatets underside og en robust støbejernsforaksel med en lang levetid.

Yderligere information

Vægt 323 kg
Størrelse 201,5 × 135 × 122,8 cm
Motorproducent

Brand

Motormodel

Transmission

Klippehøjder (mm)

Klippesystem

,

Arbejdsbredde (cm)