Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

Husqvarna P 520DX ekskl. klippebord

Husqvarna P 520DX er en frontmonteret højtydende diesel drevet plæneklipper, bygget til professionelt brug. Kompakt og alsidig med knækstyring, firehjulstræk og en Kubota-motor på 14,7 Kw ved 3000 omdr. Beregnet til professionelle drifts og vedligeholdelses virksomheder, sportsklubber og til entreprenører, der ønsker en manøvredygtig ride-on løsning til helårs opgaver i komplekse områder. Som alle andre 500-serier, leveres excl. klippebord, men tilpasset til højkapacitets klippeborde i op til 155 cm klippebredde. (132 cm / 155 cm)

Varenummer: 967 98 52‑01 Kategorier: , Mærker , ,

kr.174.995,00

Fjernlager - Forvent 3-6 dages leveringstid

Beskrivelse

Husqvarna P 520DX

Motor: Kubota D902 – 14,7 kw v. 3000 omdr.

Centerstyring – Den unikke centerstyring på Husqvarnas P 520DX Rider giver fremragende balance ved fuldt ratudsving og en minimal uklippet cirkel.
Effektiv kørsel på skråninger – Maskinens lave tyngdepunkt giver i kombination med det højtydende firehjulstræk fremragende stabilitet på skråninger og bakker.
Robust stigeramme – Kraftig stålstigeramme med forstærkninger kombineret med et åbent design, der sikrer fremragende adgang til servicearbejde.
Hydraulisk servostyring – Servostyring med kraftig hydraulikcylinder gør kørslen mindre anstrengende.
Alsidig brug – Et bredt udvalg af klippebord og tilbehør, der vil gøre din rider usædvanligt alsidig hele året rundt.
Hurtig tilkobling af udstyr – Den unikke lynkobling muliggør hurtig og effektiv udskiftning af redskaber uden brug af værktøj.
Mulighed for trimning – Det frontmonterede klippebord giver et godt overblik over arbejdsområdet, hvilket muliggør præcis klipning på tæt hold.
God tilgængelighed under klipningen – Det lave, frontmonterede klippebord sikrer uovertruffen tilgængelighed under hegn, buske, parkbænke osv.
Ergonomisk drift – Ergonomisk brugergrænseflade sikrer komfortabel kørsel selv på lange arbejdsdage.
Store hjul – Store hjul både forrest og bagerst sikrer optimal kørekomfort, fremragende tilgængelighed og mindre risiko for beskadigelse af sarte overflader.
Dobbelt LED lyd – Dobbelt LED lys giver forstørret oplyst område og mere sikker drift under mørke forhold. Kan nemmere ses af andre, både tæt på og langt fra.
Transmission i professionel kvalitet – Kraftige, variable stempelpumper med separate gearkasser til for- og bagakslen.
Bagvogn i støbejern – Med henblik på endnu bedre holdbarhed er hele bagvognen fremstillet i ét stykke grafitstøbejern.
Knivspindler, som kan smøres – Til enkel vedligeholdelse og længere levetid.
Service position for nem vedligeholdelse af klippebord – Service postion for klippebord gør det nemt at rengøre og servicere
Combi-bord – Det højtydende og unikke Combi dæk giver et førsteklasses klipperesultet. To muligheder for klipning: bioklip og bagudkast (bioprop fjernes). Lavet af én enkel stålplade og med en form, der giver et perfekt bioklip-resultat.

Se mere om P 520DX her

Yderligere information

Vægt 649 kg
Størrelse 208 × 116 × 133 cm
Brand

GTIN/EAN

Motorproducent

Motor slagvolumen cm³

Motoreffekt

Transmission

Hastighed

Arbejdsbredde (cm)

Klippebredde (min/maks)

Klippehøjder (mm)

Klippesystem