Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

HUSQVARNA AUTOMOWER 430X

Husqvarna Automower 430X – Premium robotplæneklipper klipper op til 3200 m². GPS-navigation og smart-funktioner holder plænen perfekt klippet.

 

Varenummer: Ikke mulig Kategori: Mærke

From: kr.26.459,00kr.23.499,00

Delbetaling
644 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 23.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 644 kr. Samlede kreditomk. 7.367 kr. Samlet tilbagebetaling 30.866 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,02%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

HUSQVARNA AUTOMOWER 430X

Husqvarna Automower 430X er  en avanceret og model i fuld størrelse i X-line serien fra verdens førende leverandør inden for robotplæneklippere. Udviklet til at klare store og komplekse plæner som fx flere smalle passager, forhindringer, ujævnt terræn og skråninger op til 45%. GPS-assisteret navigation og en række funktioner herunder Automower® Connect, som intelligent sørger for at holde din plæne grøn, sund og perfekt klippet. Automower® Connect app’en holder dig opdateret – du kan spore, interagere og holde dig opdateret hvor end du befinder dig i verden. Har 2 guidekabler.

 

Kåret til “Bedste Premiumvalg” i 2020

Husqvarna Automower 430X blevet kåret til bedste premiumvalg af PriceRunner i deres store test af robotplæneklippere i 2020.

I testen skriver de:

Husqvarna Automower 430X er en brugervenlig og ekstremt kompetent robotplæneklipper med et stort udvalg af funktioner, som gør det den klarer sig meget godt på egen hånd i langt de fleste situationer. Den er ganske enkelt en af de mest driftssikre, letanvendte og prisbillige premiumklippere på markedet.”

Læs hele testen af de bedste robotplæneklippere i 2020.

 

 

X-line funktioner

GPS-assisteret navigation: Husqvarna Automower 430X har et indbygget GPS-system opretter et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. Husqvarna Automower® registrerer derefter, hvilke dele af haven der allerede er dækket, og tilpasser klippemønsteret i overensstemmelse dermed. På den måde sikres optimal plænedækning og et fremragende klipperesultat.

Automower® Connect: Automower® Connect giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger, og modtage og følge en alarm i tilfælde af tyveri – Når som helst.

FOTA – Firmware over internettet: Mulighed for automatisk software opdateringer over internettet via Automower® Connect.

X-Line design med LED-lygter: Energieffektive LED-forlygter for bedre synlighed og kontrol selv i mørket. Lysene begynder også at blinke, hvis der opstår en funktionsfejl.

X-Line front kofanger og specialfarvede hjulkapsler: Automower 430X er udstyret med en frontkofanger af gummi, som gør robotplæneklipperen mere modstandsdygtig overfor gentagne kollisioner med træer, buske og andre genstande indenfor for det afgrænsede klippeområde.

 

Perfekt græsplæne med et minimum af arbejde

Dobbelt guidekabel: Kan udstyres med dobbelt guidekabel for at reducere søgetiden til ladestationen i komplekse haver.

Automatisk håndtering af passager: Husqvarna Automower 430X opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Automatisk opladning: Når Automower® har brug for mere strøm, finder den selv tilbage til ladestationen.

Balancestyring: Husqvarna Automower 430X registrerer automatisk ubalance i skæresystemet for støjsvag og problemfri betjening. Ubalance i systemet kan f.eks. skyldes manglende sværd, dobbeltmonterede sværd eller beskadigede klinger. En funktion der gør at robotten altid arbejder under de bedste forhold.

Driftsikkerhed: Vedligeholdelse af plænen med en robotplæneklipper handler om driftssikkerhed. Husqvarna har i løbet af 20 års udvikling raffineret plæneklipperkonceptet for at opnå optimal driftssikkerhed, kvalitet og fremragende klipperesultater med et minimum af interaktion fra din side.

 

Brugervenlige funktioner

Overlegen interaktion: Alle Automower® Connect udstyrede robotklipper er kompatible med Amazon Alexa og Google Home. Det betyder, at alt hvad du behøver at gøre er at give din smarte højtaler en talekommando, og Husqvarna Automower 430X vil hoppe til opgaven. Du kan udføre de mest almindelige kommandoer som start, stop, park og få statusopdateringer fra din maskine ved blot at spørge din talassistent.

Elektrisk højdejustering: Klippehøjden justeres hurtigt med den elektrisk betjente højdejustering, der er nemt tilgængelig fra hovedmenuen.

Grafisk menudisplay: Et stor grafisk display med høj opløsning giver dig en tydelig og intuitiv grafisk menustruktur. Menuen er både nem og behagelig at bruge, opsætningen er enkel og selvforklarende, hvilket sikrer nem programmering af de individuelle indstillinger.

Bagbelyst tastatur: Et effektivt og bagbelyst tastatur giver dig mulig for at justere indstillingerne selv når det er mørkt.

Indstilling af køreskema: Du bestemmer, om du vil have Automower® til at klippe græsset døgnet rundt alle ugens dage.

Profiler: Gør livet lettere, når én plæneklipper skal fordeles på flere placeringer. Med personnavne på hver profil og installation er det er nemt at skifte mellem forskellige opsætninger.

 

Fremragende klipperesultat på selv de mest komplekse plæner

Unikt klippesystem: Husqvarna Automower 430X klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.

Vejrtimer: Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower 430X maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Fremragende klipperesultat: Takket være det tilfældige køremønster, som Husqvarna Automower 430X arbejder med, er plænen altid perfekt klippet og får et smukt og tæppelignende udseende. De barberblad-skarpe knive klipper græsset blidt fra alle retninger og hjælper det med at vokse sig sundt og stærkt. Mosvækst forhindres dermed effektivt og din græsplæne fremstor altid superflot.

Spotklipning: Specialtilstand til hurtigt at slå græs på et begrænset område med langt græs. Det er især nyttigt på områder under eksempelvis havemøbler, når møblerne er fjernet. Placer plæneklipperen på det ønskede område, og vælg spotklipningstilstanden. Plæneklipperen vil slå græsset i tætte spiraler og vende tilbage til automatisk tilstand, når den er færdig.

Spiralklipning: Automatisk klippefunktion for at udligne græssets højdeforskel. Skæreskivesensorer registrerer, om plæneklipperen trænger ind i områder med højere græs og skifter klippeteknologi til systematisk spiralformet mønster.

5 Fjernstartspunkter: Du få et ensartet klipperesultat for hele græsplænen, takket være muligheden for at starte plæneklipning på fem forskellige fjernsteder, langs det patenterede guidekabel væk fra ladestationen. Jo større græsområde, desto bedre og vigtigere er det med flere forskellige startpunkter. Med GPS-navigation kan fjernstartpunkterne indstilles automatisk, og der er ikke behov for manuelle indstillinger.

 

Klipper plænen under krævende forhold

Klarer selv krævende terræn: Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion, selv hvis underlaget er glat. Plæneklipperen klarer hældninger på helt op til 45 %.

Vejrbestandig: Automower 430X kan være udendørs døgnet rundt og er designet til at fungere korrekt og uden opsyn uanset vejrforholdene. Husqvarna Automowers er konstrueret til at modstå det barske nordiske klima uden problemer. For at bevare den flotte finish anbefaler vi dog en Automower® Garage, som beskytter robotten imod langsigtede fra vejr vind og sol.

 

Sikkerhedsfunktioner

Løfte- og tiltesensorer: Hvis Husqvarna Automower 430X løftes op fra jorden eller vælter, stopper klipningen automatisk. Derudover roterer skæreskiverne langt fra maskinens yderkant. Hvis Automower® støder på en forhindring, stopper den og skifter retning uden at forårsage skader.

Tyveribeskyttelse: Helt nyt niveau af tyveribeskyttelse for høj sikkerhed. Hvis plæneklipperen bæres væk, starter en højlydt alarm, som kun kan deaktiveres med plæneklipperens unikke pinkode. Produkter udstyret med Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™ begynder omgående at spore sin GPS position og sende notifikationer til din enhed (fx mobil). Gør Automower® installationen ekstra sikker og minimerer risikoen for tyveri.

 

Miljøvenlig robotplæneklipper

Lavt energiforbrug: Effektiv energistyring betyder lavt energiforbrug, som gør det muligt for Automower 430X at køre ved en brøkdel af prisen for almindelige plæneklippere. Som bonus er der ingen udstødningsgasser – både godt for miljøet og dine lunger.

Ultralydløst drivsystem: Hjulmotorer med 2-trins gearkasser, en ny teknologi, der muliggør ultralyddrev. Giver en fremragende ydeevne i opfattet støjniveau og muliggør nattetid drift eller 24/7 klipning i alle slags kvarterer.

 

Sæt dit personlige præg på robotten

Udskifteligt skjold: Gør din Husqvarna Automower 430X personlig ved at skifte top skjoldet. Fås i polar hvid, Husqvarna orange og standardfarven granit grå.

Folie: Udsmyk din Automower med et folie som gør din Automower mere unik. Fås i flere designs: Mariehøne, Zebra, Camo og Blomstereng.

Yderligere information

Vægt 23,5 kg
Størrelse 93 × 64 × 35 cm
Brand

Arbejdsområdekapacitet

3200m² ±20%

Ladetid

50 min

Maks. hældning

24°

Garanteret lydtryk dB(A)