Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X NERA

HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X NERA der giver perfekte resultater på komplekse plæner på op til 3200 m²

Opnå præcis klipning med virtuelle grænser via Automower® Connect-appen og Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit, der fås som ekstra tilbehør. Designet til æstetisk perfektion og med smarte funktioner som intelligent undgåelse af objekter, håndtering af skråninger på op til 50 % hældning og GPS-assisteret navigation. For at få en skræddersyet græsplæne 24/7 kan du oprette flere arbejdsområder og midlertidige stay-out-zoner fra din smartphone med Automower® Zone Control.

 

Varenummer: 970 53 52-21 Kategorier: , Mærker ,

Original price was: kr.27.499,00.Current price is: kr.26.499,00.

På lager

En af vores dygtige medarbejdere leverer og installerer din nye kabelfrie EPOS Automower hjemme hos dig. Med sammenlagt mere end tusind installationer finder vi altid den bedste løsning, selv i komplekse haver. Vi udfører installationer i en radius på optil 40 KM

Jeg ønsker selv at installere automoweren

Basispris: kr.26.499,00
I alt:
Delbetaling
718 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 26.499 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 718 kr. Samlede kreditomk. 7.926 kr. Samlet tilbagebetaling 34.425 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,34%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X NERA

Der er mulighed for trådløs installation

Automower® NERA-serien, der er kompatibel med det intelligente Husqvarna EPOS™ Plug-in-sæt (tilkøb), giver dig frihed til at tilpasse vedligeholdelsen af græsplænen fuldstændigt ved at skabe virtuelle grænser via satellitbaseret teknologi i stedet for fysiske ledninger.

Automower® Zone Control med AIM-teknologi

Opret både arbejdsområder og midlertidige stay-out-zoner Automower® Connect-appen uden at ændre installationen. Det giver dig mere kontrol til at definere forskellige arbejdsområder i din græsplæne og anvende forskellige tidsplaner og klippehøjder for hvert område. Eller for at forhindre robotplæneklipperen i at klippe i områder ved at oprette stay-out-zoner.

Registrering og undgåelse af objekter

Indbygget teknologi hjælper plæneklipperen med at registrere og undgå objekter, hvilket reducerer risikoen for uplanlagte stop. Registreringstilstanden reducerer hastigheden og gør kollisioner blødere, og undgåelsestilstanden får plæneklipperen til at dreje væk og undgå kollisioner.

Automower® Connect app

Nyd det pratiske ved at have fuld kontrol fra din smartphone med Husqvarna Automower® Connect-appen. Fra kant til kant kan du administrere og overvåge din Husqvarna robotplæneklipper – så du slipper for opgaven med at slå din græsplæne med pålideligheden til altid at opnå en førsteklasses klipning. Gør din plænepleje så ubekymret som muligt med Automower® Connect. Mobil-, Wi-Fi- og Bluetooth-tilslutning tilgængelig, afhængigt af model. *Bluetooth®-tilslutning giver op til 30 meters rækkevidde. Wi-Fi-tilslutning giver dækning fra hele verden, mens plæneklipperen er tilsluttet Wi-Fi. Mobilkommunikation giver dækning fra hele verden og omfatter en 10-årig mobildataaftale*. *Den medfølgende Automower® Connect 10 års kontrakt gælder kun, hvis en tredjepart leverer tilstrækkelig mobildækning i området.

GPS-assisteret navigation

Et indbygget GPS-system opretter et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. Husqvarna Automower® registrerer derefter, hvilke dele af haven der allerede er dækket, og tilpasser klippemønsteret i overensstemmelse dermed. På den måde sikres optimal plænedækning og et fremragende klipperesultat.

Automower® Access

Den nye Automower Access-brugerinteraktion med høj opløsnings farveskærm, joghjul og statusindikatorer giver en intuitiv, men sofistikeret måde at styre din maskine på. Det ikonbaserede design integrerer intuitivt med Automower® Connect-smartphone-appen, hvilket giver en problemfri brugeroplevelse.

GPS tyverisikring

Produkter, der er udstyret med GPS-sporing, begynder straks at spore plæneklipperens GPS-position og sender meddelelser til din enhed via Automower Connect®-appen. Det minimerer risikoen for tyveri og giver dig mulighed for at vide, hvor din plæneklipper er på ethvert tidspunkt.

Vejrtimer

Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower® maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Automatisk håndtering af passager

Husqvarna Automower® opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Let rengøring

Du kan vaske ydersiden og undersiden af robotplæneklipperen med en haveslange. Du kan bruge det medfølgende vedligeholdelsesværktøj til at fjerne skjoldet for let rengøring og tilgængelighed overalt.

Vedligeholdelse og reservedele

Vedligeholdelse og adgang til reservedele er afgørende for at sikre, at din Husqvarna Automower® 430X Nera fungerer optimalt i mange år. Selvom at denne model kræver minimal vedligeholdelse, er det stadig vigtigt at sørge for regelmæssig rengøring for at opretholde klippekvaliteten.

Derudover er det en god ide at sørge for, at hjulene og dækkene renses for græs og snavs, og løbende kontrolleres for eventuelle slitage. Batteriet, der driver robotten, har en lang levetid, men det kan være en god ide at overvåge batteriets sundhed og udskifte det, når det er nødvendigt, så du kan opretholde effektiviteten.

Hos Christiansfeld Maskinservice tilbyder vi et bredt udvalg af reservedele og tilbehør, så du har mulighed for nem vedligeholdelse. Udover det tilbyder vi også service af din automower, så vi sammen kan sikre den bedste og mest effektive levetid af den.

Yderligere information

Vægt 14 kg
Størrelse 75 × 54 × 28 cm
Brand

Arbejdsområdekapacitet

3200m² ±20%

Ladetid

45 min

Maks. hældning

50°

Garanteret lydtryk dB(A)