Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

HUSQVARNA AUTOMOWER 410XE NERA

NYHED 2024

HUSQVARNA AUTOMOWER 410XE NERA spækket med innovative nyheder der løfter robot plæneklipning til et endnu højere niveau. EPOS – mulighed for kabelfri  installation med EPOS modul (tilkøb). EdgeCut – kantklipning helt til kant (0-1 cm) ved hjælp af ekstra knivdisk. Radar til undgåelse af genstande og forhindringer.

Til græsarealer på op til 1000 m², klarer skråninger med 35% hældning.

SE VIDEO MED 410XE NERA HERUNDER

 

Varenummer: 970 65 44-21 Kategori: Mærker , , ,

Original price was: kr.19.399,00.Current price is: kr.17.899,00.

På lager

En af vores dygtige medarbejdere leverer og installerer din nye Automower hjemme hos dig. Med mere end tusind installationer finder vi altid den bedste løsning, selv i komplekse haver. Din sikkerhed for at få det optimale ud af din investering. Vi udfører installationer i en radius optil 40 KM fra Christiansfeld

Jeg ønsker selv at installere automoweren

Basispris: kr.17.899,00
I alt:
Delbetaling
601 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.899 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 601 kr. Samlede kreditomk. 3.702 kr. Samlet tilbagebetaling 21.601 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,40%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

HUSQVARNA AUTOMOWER 410XE NERA spækket med innovative nyheder der løfter robot plæneklipning til et endnu højere niveau.

EdgeCut

Muliggør kantklipning helt til kant (0-1 cm uklippet græs) ved hjælp af ekstra knivdisk der aktiveres ved vending.

EPOS – Mulighed for kabelfri installation

Automower® NERA-serien, er kompatibel med det intelligente Husqvarna EPOS™ Plug-in-sæt (tilkøb), giver dig frihed til at tilpasse vedligeholdelsen af græsplænen fuldstændigt ved at skabe virtuelle grænser via satellitbaseret teknologi i stedet for fysiske ledninger. Nu kan du lade græsplænen følge familiens behov, legeområder og blomsterbede tilføjes eller fjernes nemt og ubesværet ved hjælp af Husqvarna Connect appen. Slut med kabelbrud

Automower® Zone Control med AIM-teknologi

Opret både arbejdsområder og midlertidige stay-out-zoner Automower® Connect-appen uden at ændre installationen. Det giver dig mere kontrol til at definere forskellige arbejdsområder i din græsplæne og anvende forskellige tidsplaner og klippehøjder for hvert område. Eller for at forhindre robotplæneklipperen i at klippe i områder ved at oprette stay-out-zoner.

Registrering og undgåelse af objekter

Indbygget radar teknologi hjælper plæneklipperen med at registrere og undgå objekter, hvilket reducerer risikoen for uplanlagte stop. Registreringstilstanden reducerer hastigheden og gør kollisioner blødere, og undgåelsestilstanden får plæneklipperen til at dreje væk og undgå kollisioner.

Automower® X-Line

Husqvarna Automower® X-Line er vores mest avancerede serie, der er designet til dem, der ønsker en robotplæneklipper i topklasse. Udstyret med X-Line-funktionspakken, herunder Automower® Connect med GPS-tyverisporing, GPS-assisteret navigation, LED-forlygter, gummikofanger foran og X-Line-karrosseridesign.

Automower® Connect app

Nyd det pratiske ved at have fuld kontrol fra din smartphone med Husqvarna Automower® Connect-appen. Fra kant til kant kan du administrere og overvåge din Husqvarna robotplæneklipper – så du slipper for opgaven med at slå din græsplæne med pålideligheden til altid at opnå en førsteklasses klipning. Gør din plænepleje så ubekymret som muligt med Automower® Connect. Husqvarna Automower 410XE Nera har som noget nyt både Wi-Fi, Mobil og Bluetooth-tilslutning. *Bluetooth®-tilslutning giver op til 30 meters rækkevidde. Wi-Fi-tilslutning giver dækning fra hele verden, mens plæneklipperen er tilsluttet Wi-Fi. Mobil tilslutning giver dig fuld kontrol over din Automower uanset hvor du befinder dig

GPS-assisteret navigation

Et indbygget GPS-system opretter et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. Husqvarna Automower® registrerer derefter, hvilke dele af haven der allerede er dækket, og tilpasser klippemønsteret i overensstemmelse dermed. På den måde sikres optimal plænedækning og et fremragende klipperesultat.

Automower® Access

Den nye Automower Access-brugerinteraktion med høj opløsnings farveskærm, joghjul og statusindikatorer giver en intuitiv, men sofistikeret måde at styre din maskine på. Det ikonbaserede design integrerer intuitivt med Automower® Connect-smartphone-appen, hvilket giver en problemfri brugeroplevelse.

GPS tyverisikring

Produkter, der er udstyret med GPS-sporing, begynder straks at spore plæneklipperens GPS-position og sender meddelelser til din enhed via Automower Connect®-appen. Det minimerer risikoen for tyveri og giver dig mulighed for at vide, hvor din plæneklipper er på ethvert tidspunkt.

Vejrtimer

Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower® maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Automatisk håndtering af passager

Husqvarna Automower® opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Let rengøring

Du kan vaske ydersiden og undersiden af robotplæneklipperen med en haveslange. Du kan bruge det medfølgende vedligeholdelsesværktøj til at fjerne skjoldet for let rengøring og tilgængelighed overalt.

Se alle vore andre gode tilbud på Husqvarna Automowers her