Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

HUSQVARNA AUTOMOWER 310E NERA

HUSQVARNA AUTOMOWER 310E NERA

NYHED 2024

HUSQVARNA AUTOMOWER 310E NERA spækket med innovative nyheder der løfter robot plæneklipning til et endnu højere niveau. EPOS – mulighed for kabelfri  installation med EPOS modul (tilkøb). EdgeCut – kantklipning helt til kant (0-1 cm) ved hjælp af ekstra knivdisk. Automower Connect tilslutning via WiFi/BT. Lækker bruger interface ved hjælp af Husqvarna Access ikon baserede display og joghjul.

SE VIDEO MED 310E NERA HERUNDER

Varenummer: 970 65 41-21 Kategori: Mærker , , ,

Original price was: kr.15.999,00.Current price is: kr.14.399,00.

På lager

En af vores dygtige medarbejdere leverer og installerer din nye Automower hjemme hos dig. Med mere end tusind installationer finder vi altid den bedste løsning, selv i komplekse haver. Din sikkerhed for at få det optimale ud af din investering. Vi udfører installationer i en radius optil 40 KM fra Christiansfeld

Jeg ønsker selv at installere automoweren

Basispris: kr.14.399,00
I alt:
Delbetaling
497 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.399 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 497 kr. Samlede kreditomk. 3.492 kr. Samlet tilbagebetaling 17.891 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,72%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

HUSQVARNA AUTOMOWER 310E NERA spækket med innovative nyheder der løfter robot plæneklipning til et endnu højere niveau.

 

EPOS – kabel fri installation

Automower® NERA-serien, er kompatibel med det intelligente Husqvarna EPOS™ Plug-in-sæt (tilkøb), giver dig frihed til at tilpasse vedligeholdelsen af græsplænen fuldstændigt ved at skabe virtuelle grænser via satellitbaseret teknologi i stedet for fysiske ledninger.

EPOS™ giver dig fuld fleksibilitet med virtuelle afgrænsninger, der gøres muligt ved hjælp af satellitbaseret teknologi med 2-3 cm nøjagtighed. Det betyder også, at der ikke er risiko for kabelbrud. Derudover giver EPOS™ mulighed for zonestyring, så du kan skræddersy plænen til dine behov og oprette flere arbejdsområder med forskellige indstillinger via Automower® Connect-appen. Lige så nemt kan der oprettes midlertidige opholdszoner for at bevare årstidens vilde blomster eller haveprojektområder.

EdgeCut

Muliggør kantklipning helt til kant (0-1 cm uklippet græs) ved hjælp af ekstra knivdisk der aktiveres ved vending.

Automower® Connect app

Nyd det pratiske ved at have fuld kontrol fra din smartphone med Husqvarna Automower® Connect-appen. Fra kant til kant kan du administrere og overvåge din Husqvarna robotplæneklipper – så du slipper for opgaven med at slå din græsplæne med pålideligheden til altid at opnå en førsteklasses klipning. Gør din plænepleje så ubekymret som muligt med Automower® Connect. Husqvarna Automower 310E Nera har som noget nyt både Wi-Fi- og Bluetooth-tilslutning. *Bluetooth®-tilslutning giver op til 30 meters rækkevidde. Wi-Fi-tilslutning giver dækning fra hele verden, mens plæneklipperen er tilsluttet Wi-Fi.

GPS-assisteret navigation

Et indbygget GPS-system opretter et kort over haven med angivelse af afgrænsningskablets og guidekablets positioner. Husqvarna Automower® registrerer derefter, hvilke dele af haven der allerede er dækket, og tilpasser klippemønsteret i overensstemmelse dermed. På den måde sikres optimal plænedækning og et fremragende klipperesultat.

Automower® Access

Den nye Automower Access-brugerinteraktion med høj opløsnings farveskærm, joghjul og statusindikatorer giver en intuitiv, men sofistikeret måde at styre din maskine på. Det ikonbaserede design integrerer intuitivt med Automower® Connect-smartphone-appen, hvilket giver en problemfri brugeroplevelse.

Elektrisk højdejustering

Elektrisk klippehøjdejustering gør det nemt at indstille den ønskede højde via Husqvarna Automower® Connect-appen. Indstillingen er også tilgængelig fra plæneklipperens hovedmenu.

Automatisk håndtering af passager

Husqvarna Automower® opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Vejrtimer

Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower® maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Automatisk håndtering af passager

Husqvarna Automower® opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Let rengøring

Du kan vaske ydersiden og undersiden af robotplæneklipperen med en haveslange. Du kan bruge det medfølgende vedligeholdelsesværktøj til at fjerne skjoldet for let rengøring og tilgængelighed overalt.

Yderligere information

Vægt 12,2 kg
Størrelse 68 × 44 × 28 cm
Brand

Garanteret lydtryk dB(A)