Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

HUSQVARNA AUTOMOWER 315

Husqvarna Automower 315 – Robotplæneklipper til arealer op til 1500m². Smart-teknologi tilpasser klipning til plænens væksthastighed og muliggør områdeklipning.

Varenummer Ikke mulig Kategori Mærke

From DKK10.799,20 From DKK9.839,20

Ryd

Beskrivelse

HUSQVARNA AUTOMOWER 315

Avanceret robotplæneklipper med fire hjul til større og mere komplekse græsarealer. Velegnet til mellemstore områder på op til 1500 m², og kan også klare skråninger med en hældning på 40 %. Smart-teknologi tilpasser mængden af klipning til plænens væksthastighed, muliggør områdeklipning af et begrænset område med længere græs og styrer plæneklipperen igennem smalle passager. Det intuitive menusystem på den store, brugervenlige skærm har mulighed for personlige indstillinger for, hvornår du ønsker, at maskinen skal klippe. Har 1 guidekabel. Mulighed for tilkøb af skjold i forskellige farver.

 

Perfekt græsplæne med et minimum af arbejde

Guidekabel: Guidekabler hjælper Husqvarna Automower® med at finde tilbage til ladestationen, hvilket reducerer søgetiden i en kompleks have.

Automatisk håndtering af passager: Husqvarna Automower 315 opdager automatisk smalle passager og finder vej igennem selv de smalleste åbninger. Den varierer vejen igennem passagen for at forhindre grimme hjulspor.

Automatisk opladning: Når Automower® har brug for mere strøm, finder den selv tilbage til ladestationen.

Balancestyring: Husqvarna Automower 315 registrerer automatisk ubalance i skæresystemet for støjsvag og problemfri betjening. Ubalance i systemet kan f.eks. skyldes manglende sværd, dobbeltmonterede sværd eller beskadigede klinger. En funktion der gør at robotten altid arbejder under de bedste forhold.

Driftsikkerhed: Vedligeholdelse af plænen med en robotplæneklipper handler om driftssikkerhed. Husqvarna har i løbet af 20 års udvikling raffineret plæneklipperkonceptet for at opnå optimal driftssikkerhed, kvalitet og fremragende klipperesultater med et minimum af interaktion fra din side.

 

Brugervenlige funktioner

Automower® [email protected]: Denne funktion giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger. Connect®-appen opretter en Bluetooth®-forbindelse fra din telefon til robotten og kan kommunikere på en afstand op til 30 meter. Det er desuden muligt at tilkøbe Automower connect® kittet og opgradere appen. Så kan du kommunikere med Husqvarna 315 over GSM, give den kommandoer via stemmestyring med Google Assistent og Alexa, samt koble robotten på dit Apple Watch. Derudover kan du følge Automowerens rute via GPS og modtage en alarm i tilfælde af tyveri,  – Når som helst.

Nem højdejustering: Klippehøjden justeres nemt ovenfra ved at åbne skjoldet.

Grafisk menudisplay: Et stor grafisk display med høj opløsning giver dig en tydelig og intuitiv grafisk menus. Menuen er både nem og behagelig at bruge, opsætningen er enkel og selvforklarende, hvilket sikrer nem programmering af de individuelle indstillinger.

Indstilling af køreskema: Du bestemmer, om du vil have Automower® til at klippe græsset døgnet rundt alle ugens dage.

Profiler: Gør livet lettere, når én plæneklipper skal fordeles på flere placeringer. Med personnavne på hver profil og installation er det er nemt at skifte mellem forskellige opsætninger.

 

fremragende klipperesultat på selv de mest komplekse plæner

Unikt klippesystem: Husqvarna Automower® klipper kun en lille smule, men gør det ofte, hvilket sikrer en flot og sund plæne. Den er udstyret med skarpe, barberbladlignende knive, som er fremstillet i stærkt karbonstål, og som er monteret på et robust knivdisk-system. Det giver mulighed for effektiv drift og et ekstremt lavt energiforbrug.

Vejrtimer: Arbejdstiden tilpasses efter plænens væksthastighed, hvilket vil sige, at Husqvarna Automower 315 maksimerer klippetiden i perioder med kraftig græsvækst. I solskin eller tørt vejr og sidst på sæsonen bruger plæneklipperen mindre tid på at klippe, og det betyder, at både plæne og plæneklipper slides mindre.

Fremragende klipperesultat: Takket være det tilfældige køremønster, som Husqvarna Automower 315 arbejder med, er plænen altid perfekt klippet og får et smukt og tæppelignende udseende. De barberblad-skarpe knive klipper græsset blidt fra alle retninger og hjælper det med at vokse sig sundt og stærkt. Mosvækst forhindres dermed effektivt og din græsplæne fremstor altid superflot.

Spotklipning: Specialtilstand til hurtigt at slå græs på et begrænset område med langt græs. Det er især nyttigt på områder under eksempelvis havemøbler, når møblerne er fjernet. Placer plæneklipperen på det ønskede område, og vælg spotklipningstilstanden. Plæneklipperen vil slå græsset i tætte spiraler og vende tilbage til automatisk tilstand, når den er færdig.

Spiralklipning: Automatisk klippefunktion for at udligne græssets højdeforskel. Skæreskivesensorer registrerer, om plæneklipperen trænger ind i områder med højere græs og skifter klippeteknologi til systematisk spiralformet mønster.

Fjernstartspunkter: Du få et ensartet klipperesultat for hele græsplænen, takket være muligheden for at starte plæneklipning på tre forskellige fjernsteder, langs det patenterede guidekabel væk fra ladestationen. Jo større græsområde, desto bedre og vigtigere er det med flere forskellige startpunkter. Med GPS-navigation kan fjernstartpunkterne indstilles automatisk, og der er ikke behov for manuelle indstillinger.

 

Klipper plænen under krævende forhold

Klarer selv krævende græsområder: Store hjul med grov dækprofil giver fremragende traktion, selv hvis underlaget er glat. Plæneklipperen klarer stigninger på op til 40%.

Vejrbestandig: Automower 315 kan være udendørs døgnet rundt og er designet til at fungere korrekt og uden opsyn uanset vejrforholdene. Husqvarna Automowers er konstrueret til at modstå det barske nordiske klima uden problemer. For at bevare den flotte finish anbefaler vi dog en Automower® Garage, som beskytter robotten imod langsigtede fra vejr vind og sol.

Kompakt og let: Husqvarna Automower 315 er en lille og kompakt robot. Den lave vægt giver øget manøvredygtighed i små haver og forenkler manuel bevægelse mellem forskellige græsarealer. Det gør den lettere at gemme og lettere at opbevare om vinteren f.eks. med et Husqvarna Automower vægophæng.

 

Sikkerhedsfunktioner

Løfte- og tiltesensorer: Hvis Husqvarna Automower 315 løftes op fra jorden eller vælter, stopper klipningen automatisk. Derudover roterer skæreskiverne langt fra maskinens yderkant. Hvis Automower® støder på en forhindring, stopper den og skifter retning uden at forårsage skader.

Tyveribeskyttelse: Helt nyt niveau af tyveribeskyttelse for høj sikkerhed. Hvis plæneklipperen bæres væk, starter en højlydt alarm, som kun kan deaktiveres med plæneklipperens unikke pinkode. Med Automower Connect kittet kan du desuden spore robotten via GPS. Det giver en endnu større tryghed.

 

Miljøvenlig robot

Lavt energiforbrug: Effektiv energistyring betyder lavt energiforbrug, som gør det muligt for Automower 315 at køre ved en brøkdel af prisen for almindelige plæneklippere. Som bonus er der ingen udstødningsgasser – både godt for miljøet og dine lunger.

Lav støjafgivelse: Takket være sit unikke klippesystem arbejder Automower® ekstremt diskret og stille, og lige når du ønsker det.

 

Sæt dit personlige præg på robotten

Udskifteligt skjold: Gør din Husqvarna Automower 315 personlig ved at skifte top skjoldet. Fås i polar hvid, Husqvarna orange og standardfarven granit grå.

Folie: Udsmyk din Automower med et folie som gør din Automower mere unik. Fås i flere designs: Mariehøne, Zebra, Camo og Blomstereng.

Yderligere information

Vægt 17.1 kg
Størrelse 80 × 57 × 34 cm
Brand

Husqvarna

Arbejdsområdekapacitet

1500m² ±20%

Ladetid

60 min

Maks. hældning

22°

Garanteret lydtryk dB(A)

60 dB