Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

Skov

Produktkategorier

Vare Brand

  • Honda (41)

  • Husqvarna (284)

  • Hustler (10)

  • Stiga (64)

Pris

Christiansfeld Maskinservice forhandler alt til professionelt skovbrug og privat fældning af træer.

Produkter til brug i skoven

Hvad enten du er haveejer, professionel skovhugger, aborist eller noget derimellem, så gælder det om at have udstyret i orden når det kommer til skovbrug. Hos Christiansfeld Maskinservice har vi et stort udvalg af maskiner og redskaber til skovbrug. Vi har et godt udvalg af nogle af markedets bedste motorsave og kædesave, både benzin og batteri. Vi er autoriseret forhandler af Husqvarna, Honda, Stiga og Milwaukee, og tilbyder servicering af deres maskiner.

Uanset om du arbejder professionelt eller skal bruge din motorsav til fældning af træer i haven, skal sikkerheden selvfølgelig være i orden. Du skal have den rette påklædning og sikkerhedsudstyr. Hos Christiansfeld Maskinservice forhandler vi benbeskyttelse med skæreindlæg, sikkerhedssko med både skæreindlæg og stålkappe, samt kraftige arbejdshandsker i læder. Vi har også visirer, hjelm og høreværn, så du kan beskytte dit ansigt og hoved mod splinter og nedfaldsgrene. 

Er du gør det selv typen, der selv servicerer din arbejdsredskaber, så tilbyder vi alt i reservedele; kæder fra Oregon, forskellige typer af rundsavsklinger, kædestrammere, olie og meget mere.

Redskaber til skovbrug

Vi fører et stort udvalg af kvalitetsmaskiner fra markedets største udbydere. Vi har motosave og kædesave, både benzin- og eldrevne. Er du mere til manuelt arbejde har vi også et bredt udvalg af økser, fuksvanse mm. 

Vi har alt i sikkerhedsudstyr og tilbehør så du kan udføre arbejdet på forsvarlig vis.

 

Service eller gør-det-selv

Har du brug for service af dine maskiner står vores dygtige mekanikere klar til at hjælpe dig. uanset om det er et årligt service eller mere gennemgribende reparationer. 

Er du mere gør-det-selv-typen kan du købe dine reservedele gennem os. Her finder du råd og vejledning til at vedligeholde og servicere dine maskiner. 

Vi fører et bredt udvalg af produkter fra nedenstående leverandører
- og vi bestiller gerne varer vi ikke har på lager.

Item added to cart.
0 items - kr.0,00