Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

Have/park

Alt til haven og Parken

Christiansfeld Maskineservice ApS er din lokale have/park-maskinhandler. Vi har et kæmpe udvalg af maskiner og tilbehør til arbejdet i haven og parken. Uanset dit ambitionsniveau eller motivation, så har vi en maskine, der opfylder dine behov.

Til private forbrugere har vi en lang række prisvenlige løsninger til haven. Vi forhandler forskellige plæneklippere, fra helt simple håndskubbere til mere avancerede selvkørende plæneklippere med el-start og bioklip. Nyder du at tilbringe din fritid i haven, samtidig med at du får lidt motion, så er det sådan en plæneklipper, du skal have.

Vil du gerne have en plæne, der altid er flot, men er presset for tid og lyst til at gå i haven, så bør du kigge på en robotplæneklipper. Robotten klarer alt det hårde arbejde og sørger for at din græsplæne altid er flot og nyklippet. Så kan du nyde det gode liv i haven med familie og venner. Der findes robotter til næsten alle typer haver og parker, men det er vigtigt, at du finder en robot, der passer til din have. Er du i tvivl om, hvilken robot, du skal vælge, kan du altid komme ned i butikken, så hjælper vi dig med at finde den bedste til dit behov.

Har du et areal, der er større end den gængse parcelhushave, skal du op i en lidt større maskine, f.eks. en havetraktor, frontrider eller helt op til en Zero turn.  Frontriders og Zero turns går under kategorien erhvervsmaskiner og er primært til professionelt brug. En frontrider er en meget alsidige maskine, der kan bruges hele året, der kan nemlig monteres kost eller sneplov.

Have/Parkmaskiner

Vi fører et stort udvalg af kvalitetsmaskiner fra markedets største udbydere. Vi har robotplæneklipper, walk-behinds, riders, havetraktorer og zero turns. Kort sagt noget der passer til enhver plæne. Mangler du andre redskaber, tilbyder vi f.eks. også hækkeklippere, græstrimmer og fræsere.

Er du mere til manuelt arbejde, har vi et bredt udvalg af hækkesakse, spader, skovle og river. 

Service eller gør-det-selv

Har du brug for service af dine maskiner står vores dygtige mekanikere klar til at hjælpe dig, uanset om det er et årligt service eller mere gennemgribende reparationer. 

Er du mere gør-det-selv-typen kan du købe dine reservedele hos os. 

Vi fører et bredt udvalg af produkter fra nedenstående leverandører
- og vi bestiller gerne varer, vi ikke har på lager.

Item added to cart.
0 items - DKK0,00