Man-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-16.00
Lørdag 9.00-12.00
Tel.: 74 56 10 00 • 21 61 77 08

Cykler

Cykler til hele familien

Hos Christiansfeld Maskinservice fører vi et bredt udvalg af cykler til hele familien. Børnecykler i størrelsen 12″ – 26″. Til damer og herrer finder du citybikes, trekking cykler og helt klassiske og traditionelle cykler.

Leder du efter mere specialiserede cykler tilbyder vi både mountainbikes og racercykler i alle prisklasser.

Vi har desuden et flot udvalg af kvalitets el-cykler fra danske Winther. 

Børnecykler

Vi har et stort udvalg af børne- og juniorcykler. Fra 12” til 26” hjul.

12" cykler

Cykler med 12” hjul er ofte den første rigtige cykel til barnet og passer til børn i alderen 2-4 år. Cyklerne kan leveres med støttehjul og alle mekaniske dele er dækket af lukkede skærme, så der ikke er noget der kan komme i klemme i tandhjul eller kæder.

16" cykler

Børnecykler med 16” hjul er til de 3-6 årige. Sikkerheden er helt i top med lukkede kædeskærme, fodbremse og lovpligtige reflekser.

20" cykler

Cykler i 20” er til aldersgruppen 5-8 år og bedst til børn der har en højde mellem 120-135 cm. 20” cykler fås både med indvendige og udvendige gear, med og uden bagagebærer og cykelkurve og mountainbikes kan fås med affjedring. Cyklerne bliver leveret reflekser og ringeklokke, så barnet kan bruge cyklen til og fra skole.

24" og 26" cykler

24” og 26” er skridtet lige inden voksencykler og de har mange af de samme funktioner som cykler til voksne, men der er stadig stor fokus på sikkerheden, når barnet skal bruge cyklen i trafikken. Cyklerne i denne størrelse findes i forskellige designs; mountainbikes, citybikes og klassiske cykler. Cyklerne passer til børn i alderen 8-12 år.

Damecykler

Vi har et stort udvalg af kvalitetscykler til damer

Citybike

Citybiken er en god cykel til daglig brug. Du får en allroundcykel med god komfort, men som stadig er hurtig og let og god i bymiljøer og på cykelstier. Hybridcykler er en variant af citybiken men med bredere dæk, så den samtidig kan klare terræn der er mere kuperet.

Klassisk damecykel

En klassisk damecykel har et traditionelt eller retro design. Styret sidder højere en på citybiken og derfor får man en mere oprejst og komfortabel siddeposition. De mekaniske dele sidder indvendigt eller er beskyttet af skærme, så man undgår olie og skidt på tøjet. Cyklerne fås med bagagebærer og cykelkurve og er god til kørsel i byerne.

Trekking/Touring

Trekking cykler er sporty og er gode, hvis du skal bruge den til længere ture. På en trekking cykel sidder du mere foroverbøjet og reducerer vindmodstanden, så du kommer hurtigere fra A til B. Mange af trekking cyklerne fås med affjedring, så de kan klare lettere kuperet terræn og med punkterfrie dæk.

Mountainbike

Vil du bruge din cykel til ture i skoven, så anbefaler vi, at du får en mountainbike. Mountainbikes er designet til at køre i råt og mudret terræn, og derfor er kvaliteten meget vigtig. Stellet og styret skal være solidt og gearene skal være udviklet specifikt til den hårdhændede kørsel.

Racercykel​

Kan du godt lide, at det går stærkt, så skal du selvfølgelig have en racercykel. Racercykler findes i mange forskellige kategorier og prisniveauer, fælles for dem er, at de næsten ikke vejer noget. De billigste er produceret i aluminium og de dyre topmodeller er produceret i carbon. Men uanset dit ambitionsniveau og pengepung, så findes der en cykel, der opfylder dit behov.

El-cykel

Med en el-cykel får du stadig en moderat mængde motion og en masse frisk luft, men du slipper for at være forpustet og svedig, når du ankommer. Vi har også den altid populære Winther Superbe 1 – Dansk design, der er udviklet i samarbejde med ældresagen.

Herrecykler

Find din næste herrecykel 

Citybike

Citybikes fås enten med indvendigt eller udvendigt gear. Cyklen kan betegnes som en god allrounder med medium dæk, behageligt sæde og bagagebærer. Cyklen er et oplagt valg, hvis du skal bruge den til lidt af hvert.

Klassisk herrecykel

En klassisk herrecykel har et traditionelt eller retro design. Styret sidder højere en på citybiken og derfor få man en mere oprejst og komfortabel siddeposition. De mekaniske dele sidder indvendigt eller er beskyttet af skærme, så man undgår olie og skidt på tøjet. Cyklerne fås med bagagebærer og er god til kørsel i byerne.

Trekking/Touring

Er du til lange cykleture, eller bruger du din cykel som et motionsapparat, er en trekking eller touring cykel det rigtige valg for dig.

Mountainbike

Vil du bruge din cykel til ture i skoven, så anbefaler vi, at du får en mountainbike. Mountainbikes er designet til at køre i råt og mudret terræn, og derfor er kvaliteten meget vigtig. Stellet og styret skal være solidt og gearene skal være udviklet specifikt til den hårdhændede kørsel.

Racercykel​

Kan du godt lide, at det går stærkt, så skal du selvfølgelig have en racercykel. Racercykler findes i mange forskellige kategorier og prisniveauer, fælles for dem er, at de næsten ikke vejer noget. De billigste er produceret i aluminium og de dyre topmodeller er produceret i carbon. Men uanset dit ambitionsniveau og pengepung ,så findes der en cykel, der opfylder dit behov.

El-cykel

Med en el-cykel får du stadig en moderat mængde motion og en masse frisk luft, men du slipper for at være forpustet og svedig, når du ankommer. Vi har også den altid populære Winther Superbe 1 – Dansk design, der er udviklet i samarbejde med ældresagen.

Udstyr og reservedele til cykler

Hos Christiansfeld Maskinservice finder du alt i udstyr til både cykel og rytter. Vi har hjelme i alle størrelser og i mange designs og farver. Trænger dine dæk til at blive skiftet eller er du træt af at punktere hele tiden, så finder du alt i slanger og dæk, både almindelige og kevlar. Du kan også opgradere en ældre cykel med nyt sæde, cykelstyr og pedaler, så er det næsten som at få en ny cykel. Derudover har vi selvfølgelig gear og reservedele fra Shimano.

Service eller gør-det-selv

Kan du godt lide at få olie og kædefedt på fingrene, så har vi en masse forskellige værktøjer og rengørings- og smøremidler. Hvis ikke du er den store cykelmekaniker, så ordner vi det hele for dig, fra punkteringer, opstramning af kæde, service af gear, opgradering af cykeldele eller almindelig service.

Vi fører et bredt udvalg af produkter fra nedenstående leverandører
- og vi bestiller gerne varer vi ikke har på lager.

Item added to cart.
0 items - DKK0,00